Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přespávačka ve škole - 9. ročník

14. 11. 2022

Přespávačka ve škole

            Ve čtvrtek 10. listopadu přespávalo pár lidí z naší třídy i s paní učitelkou Fajfrovou v naší škole. Podívat se na nás přijela i paní učitelka Nejedlá, která přivezla spoustu dobrot. Sešli jsme se v šest hodin ve škole. Do první třídy jsme si nanosili žíněnky z tělocvičny, abychom si tu na koberci připravili pelíšky ke spaní. Za oknem jsme si udělali provizorní ledničku na výborný dort, který nám upekl Filip, a na limonády.

            Když jsme se všichni sešli, objednali jsme si pizzu z místní hospody pod školou. Mezitím, co jsme na ni čekali, jsme si četli strašidelné příběhy z knížky, co přinesla paní učitelka.  Potom, co jsme si pizzu přinesli, povídali jsme si o tom, co se nám přihodilo neobvyklého. Pak už ale paní učitelka Nejedlá musela jít a my jsme šli hrát dolů do tělocvičny na sardele. To nás moc nebavilo, a tak jsme se dohodli na schovce. Ta už měla větší úspěch.

             Domluvila se pravidla, že se bude hrát potmě, ale ne všichni s tím souhlasili, ale nakonec povolili. Nejlepší schovku měla paní učitelka, i když jsme stáli vedle ní, neviděli jsme ji. Každý se hned lekl i malého skřípnutí a vrznutí podlahy. Bylo to opravdu děsivé. Na Tomáše jsme při hledání volali Tomi Bedy nebo Smetano. Pro ty, co neví, má doma krávu se jménem Smetana. Na paní učitelku či, či.  Ale asi nejvíce se holky vylekaly Tomáše, jak na ně z ničeho nic vykouknul na konci chodby ze dveří. Vypadal jako duch. Po schovce jsme ještě hráli deskové hry, poté provedli večerní rutinu a šlo se spát.

            Všichni jsme si to moc užili a děkujeme paní učitelce, že vše zařídila a domluvila. Děkujeme!

                                                                                Filip Čížek, Tomáš Bednář, Eliška Čermáková, Adéla Nosková a Laura Kociánová (9. ročník)

 

prespav.jpg